About Us

Over ons

Welkom bij onze dranken en zuivelhandel.

Al 4 generaties zijn wij een familiebedrijf . Service is voor ons een belangrijk punt.
Wij hebben een ruime keuze aan Belgische bieren, frisdranken, waters, fruitsappen, wijnen, bubbels en zuivelproducten zoals melk, boter, eieren, kaas, yoghurt en desserten.

De ideale partner voor bedrijven, horecazaken en particulieren. Bestel online via onze webshop, via mail of telefonisch. Wij leveren aan huis op bestelling, ben je niet thuis dan kan je achteraf betalen via overschrijving. In de drive in kan je zelf komen afhalen aan interessante prijzen, Zeer snel binnen en
buiten, altijd vlak voor de deur parkeren. U kan uw bestelling laten klaarzetten voor een nog snellere afhaling.

We willen graag ons steentje bijdragen om onze afvalberg te verminderen door retourverpakking in glazen flessen aan te bieden.

PRAKTISCH

Openingsuren

  • Maandag: 8.30 – 18.00
  • Dinsdag: 8.30 – 18.00
  • Woensdag: 8.30 – 18.00
  • Donderdag: 8.30 – 18.00
  • Vrijdag: 8.30 – 18.00
  • Zaterdag: 9.00 – 16.00
  • Zon- & feestdagen: Gesloten

Drive-in / afhalen

Zeer snel binnen & buiten, altijd vlak voor de deur parkeren. U kan uw bestelling laten klaarzetten voor een nog snellere afhaling. Wij laden uw lege bakken uit en plaatsen uw bestelling in uw koffer.

Levering aan huis

Heeft U niet veel tijd? U kan uw bestelling online, telefonisch of per mail doorsturen. Wij komen deze dan op een afgesproken dag leveren, u hoeft daar zelfs niet voor thuis te zijn.

ONZE KLANTEN ZEGGEN HET ZELF

Uiterst vriendelijke en snelle bediening, goede kwaliteit en verse producten. Ze verkopen ook bieren, wijnen en sterke dranken.

Alle drank en zuivel producten hebben ze. Plus ze komen periodiek langs waardoor we niet weg moeten, een echte meerwaarde de Melkboer-service!